GDPR Personal Data Info and our Protection Policy for our Newsletters email communications

Our GPDR Protection Policy for our Newsletters email communications

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΚΕΔΙΒΙΜ

Ελληνική Εταιρεία Συστημικών Μελετών (ΕΕΣΜ)

CSAP Mastering Program με Πιστοποίηση

 

Αξιότιμοι κυρία, κύριε,

Στο πλαίσιο της συμμόρφωσής μας στο νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (GDPR), σας ενημερώνουμε ότι κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις του Κανονισμού.

Τα στοιχεία σας, που διατηρούμε σε αρχείο μας, χρησιμοποιούνται μόνο για να σας ενημερώνουμε για ζητήματα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, όπως ενδεικτικά: Επιστημονικά Συνέδρια, Επιστημονικές Ημερίδες, Επιστημονικές Εσπερίδες, Προγράμματα Πιστοποιήσεων, Σεμινάρια κλπ. Οι δραστηριότητες αυτές είναι κυρίως μη κερδοσκοπικές.

Σας δηλώνουμε ότι:

  1. Τα στοιχεία σας, δεν θα δοθούν σε κανένα άλλο φορέα / επιχείρηση / οργανισμό, οπουδήποτε κι αν εδρεύει ή εκπροσωπείται και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για ενημέρωσή σας για ευκαιρίες υποτροφιών, χορηγιών κλπ στα πλαίσια των δραστηριοτήτων μας. Τα στοιχεία αυτά δεν θα χρησιμοποιηθούν για σκοπούς άλλης εμπορικής προώθησης.
  2. Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε οποτεδήποτε να σας γνωστοποιηθούν τα στοιχεία που μας έχετε δώσει και να λάβετε αντίγραφό τους, με απλό έγγραφο αίτημά σας.
  3. Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε διόρθωση των στοιχείων σας, με απλή έγγραφη γνωστοποίηση σας.
  4. Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό, ή διακοπή επεξεργασίας, ή διαγραφή των στοιχείων αυτών, με απλό έγγραφο αίτημά σας.
  5. Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε την μετακίνηση (μεταφορά) των στοιχείων που μας δώσατε σε άλλο φορέα.
  6. Τα στοιχεία δεν θα χρησιμοποιηθούν για επεξεργασία με αυτοματοποιημένα μέσα, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ.
  7. Τα παραπάνω μπορούν να ζητηθούν ταυτόχρονα ή σταδιακά.

Παρακαλούμε απαντήσετε στο μήνυμά μας αυτό ότι θέλετε να διακόψουμε την ενημέρωσή σας στέλνοντας email στο csap@hsss.gr και δηλώνοντας στο θέμα τη λέξη ΔΙΑΚΟΠΗ.